Campagnes & strategieën

Facebook

Advertising

Binnen Social Media veranderen bijna dagelijks de mogelijkheden en algoritmes van de verschillende media en ook voor marketeers veranderen de best practices dus continu. Onze specialisten hebben allemaal hun eigen specialiteiten waardoor wij die veranderingen zorgvuldig kunnen opvangen.

Instagram

Advertising

Social media, voor bijna ieder merk vormen ze een zeer belangrijke schakel in de communicatie naar de doelgroep. Vanwege het enorme bereik en impact lenen de platformen zich uitstekend als communicatiekanaal en om de dialoog met de doelgroep direct aan te gaan.

Snapchat

advertising

Met ruim 1,3 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is Snapchat een onmisbaar platform. Gemiddeld opent een gebruiker de app 18 keer per dag en met haar unieke en kleurrijke karakter is Snapchat hét platform om jouw doelgroep te bereiken.

Youtube

Advertising

Binnen de online markt neemt video een belangrijke positie in. De enorme populariteit van het meest bekende videoplatform ter wereld YouTube is hier een goed voorbeeld van. De afgelopen jaren zien we het gebruik van Video advertisement enorm stijgen. Ook binnen Social advertisement neemt video een groter aandeel in.

Google ads

Search engine optimization

Door onze skills kunnen wij jouw hoger in de zoekresultaten terug laten komen. genereer meer website verkeer en leads samen met onze SEO specialisten en onze strategieën voor Google Ads